Reporty

MFO 2024 – 1.kolo FCS vs. GALATASARAY 4:3 (1:1)

👥Dědys – Vaša, Navrc, Svobi, Tajchy, – Figo, Polis, Horry, Hegros, Rejža

⚽️ Navrc, Rejža, Hegros, Figo

Do soutěže jsme vstoupili vítězně. Opatrný začátek jako vždy. Hlavně jsme nechtěli inkasovat. Naši hráči makali a snažili se, tak je to na začátku sezony vždy. Chce to si přenést tohle nastavení do každého zápasu.

Jedině tak můžeme sbírat body. Vždy se soustředit na ten následující zápas a hlavně vždy postavit konkurenceschnopnou sestavu, snad se nám vyvarují scény z minulé sezony (žádný. či jeden registr, nemoci, zranění atd..)

Myslím, že jsme byli o něco lepší. Živější, urputnější a taky jsme měli štěstí při šancích soupeře. Zachytal taky skvěle Dědys. I přesto vstřelil první branku soupeř. Museli jsme pak přidat. Do poločasu jsme dokázali vyrovnat. Po půlce jsme vletěli na soupeře a dali 2 slepené góly. V zápase jsme trefili i 4x brankovou konstrukci, na góly se zase čekalo, ale nakonec jsme dobře vyřešili akce, kdy jsme šli do brejku a vybudovali si náskok 4:1.

Poté jsme zase trošku polevili a nechali soupeře se přiblížit na dostřel. Nakonec jsme ale ubránili i závěrečný tlak.

V prvním zápase za FCS se trefil Kuba Hegros. Připsali jsme si první letošní body. Chceme skončit lépe jak poslední 2 sezony (5,6), tak pojďme v tom pokračovat !

Další kolo hrajeme v pátek v Litovli !

Malému fotbalu zdar.🦨

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *